Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (3.15 secunde)
Bancpost si politistii din IGPR verifica retragerile suspecte de numerar prin bancomate din România si Bulgaria, iar politia nu exclude scurgerea de informatii din interiorul bancii, deoarece seriile cardurilor Bancpost în cauza sunt consecutive, au declarat, pentru NewsIn, surse din politie.Banca si Inspectoratul General al Politiei Române au demarat anchete separate pentru investigarea presupuselor fraude, facute cu carduri de debit, de tip Millenium, emise de Bancpost."Principalele ipoteze de lucru ale politiei iau în calcul o eroare de sistem sau scurgerea de informatii din interiorul bancii, întrucât seriile cardurilor presupus fraudate sunt consecutive.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
Politia italiana a primit cadou un Lamborghini Gallardo LP560, pentru a fi folosit de departamentul pentru autostrazi. ... Predecesorul acestui model a avut rolul de a reprezenta politia italiana la o parada organizata în 2005 la New York.
  Politia a ridicat documente de la SNLO Directorul Daniel Burlan a confirmat faptul ca la inceputul acestei saptamani politia a ridicat documente de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul.
In timp ce Fiscul acuza ca administratorii de firme scapa nepedepsiti, Politia sustine ca putini au fost dovediti ca "adevarati evazionisti".
Cateva dintre ele au sesizat OJPC Dolj, unii, in general cei care au pierdut sume mai mici au preferat sa nu faca nimic, si doar o parte au sesizat politia.
In 15 mai, Politia Romana anunta ca aproape 80% din casele de schimb valutar din tara si punctele de lucru ale acestora efectueaza transportul de valori fara a avea planul de paza avizat de politie, iar multe din ele nu au ghiseele prevazute cu geam antiglont si sertar de transfer valori, pentru asigurarea protectiei operatorilor.
Astfel, creantele sunt vandute firmelor de recuperare debite care iti iau, destul de repede, urma pentru ca baze de date cuprinzatoare si relatii stranse cu Fiscul si Politia. ... are o baza de date foarte mare si relatii stranse cu Fiscul si Politia.
"Politia pensiilor" a inceput si in Craiova verificarea pensionarilor pe motive de invaliditate, adica pe caz de boala.
Nici in Grecia nu este vorba de o situatie de acest fel, spun ei, deoarece lipseste a doua componenta a unei "situatii revolutionare" - desi "clasa conducatoare" face cu greu fata demonstratiilor si grevelor, nici armata si nici politia nu a trecut de partea protestatarilor.
Daca anul trecut peste 50 de cetateni au efectuat diferite activitati de salubrizare in cartiere pentru Serviciul de Gospodarire Comunala, anul acesta, pe rolul instantelor de judecata sunt aproape o suta de procese prin care politia incearca sa transforme amenzile in ore de munca pentru municipalitate.
Amenzile, de saptamana viitoare Chiar daca, dupa data 15 august, posesorii de autoturisme care nu au vinieta risca sa fie amendati, Politia Locala nu va trece imediat la sanctiuni. ... Politia Locala sustine insa ca aceasta nu este o problema.
Dupa aceasta data, nu doar ca se vor percepe penalitati, dar Politia Locala este imputernicita sa aplice si amenzi celor care nu au vinieta lipita in parbriz, chiar daca si-au achitat taxa de parcare. ... Dupa data de 31 martie, Politia Locala ar urma sa verifice parcarile.
„Politia din acel oras nici macar nu avea conexiune la internet.
La invitatia APC au raspuns reprezentantii societatilor portuare - firme de agenturare, de pilotaj, de remorcaj, linii maritime, linii de transport containere, operatori de marfa, ai autoritatilor portuare (Autoritatea Navala Romana, Politia de Frontiera, Vama), specialisti IT, interesati de facilitatile oferite de sistemul integrat portuar de comunicare.
(Video, Muzica, Software) prin utilizarea sau distribuirea neautorizata a continutului protejat de dreptul de autor, incalcand astfel Articolul 128 din Codul Penal al Romaniei." Politia Romana a anuntat ca nu dispune de aceasta tehnologie.
Nu a fost nevoie decat de un spot de 30 de secunde cu imagini reale cu catei care traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru ca o lume intreaga sa reactioneze la unul dintre cele mai creative mesaje de educare lansate de Politia Rutiera Romana.
Elodia Marilena Ghinescu a disparut de acasa la sfarsitul lunii august 2007, insa Cristian Cioaca, atunci politist la Politia din Arges, a anuntat disparitia acesteia abia in 5 septembrie 2007, la solicitarea sefei lui.
Fratele copilului, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei. ... Femeia a anuntat Politia, copilul de 4 ani fiind gasit mort, intr-un tufis.
google-analytics.com